0 Läs mer >>
Jag älskar färg, jag blir glad av färger men jag tycker att det är så vackert med svartvit. Ibland kan färger störa och göra det rörigt. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig vad jag tycker bäst om. Vad tycker ni svartvitt eller färg?

Färg eller svartvit

0 Läs mer >>

Just nu finns det inte så mycket tid över till annat än renovering, så någon fotografering har det inte blivit på länge. Men det kommer snart lite bilder =)

Inte mycket tid över

1 Läs mer >>
Vi har gjort vårt största affär någonsin, vi har köpt en lägenhet. Det känns helt underbart. Och för att vi själva ska komma ihåg och se utvecklingen och för att andra ska få e hur det går för oss har vi startat en byggblogg.

Här kan ni följa oss från renoveringsprojekt till inflyttningsklar lägenhet =)

www.maddeomickebyggerom.blogg.se
Ny lägenhet..en till ...

0 Läs mer >>

Nyår

0 Läs mer >>Det har kommit många fina julkort på masas söta barn denna julen..men extra glad blev jag när vi fick det här kortet ovan, känner ni igen det? ;)

Jag måste börja skicka julkort. Är ju så kul att få =)

Vilket fint julkort =...

2 Läs mer >>
Idag kom dom på posten =)


Bilden på visitkortet är en av mina första bilder, det är en Gerbera som jag fotat hemma i köket.


En stämpel fick man på köpet.

Visitkort

0 Läs mer >>
Har suttit i säkert två timmar med att få till ljuset på en bild. Ville lära mig en ny sak som jag hade sett på en hemsida om hur man gör ljuset lite mer "drömlik" eller vad man ska kalla det. Det var en lång process innan jag fick till allt i photoshop. Den tjejen har många bra tips http://fannyelina.blogg.se/2011/june/ljuslager-till-dina-bilder.html*Längtar så till sommaren när jag ser den här bilden*

nya effekter