1 Läs mer >>
..så är det dags för en förfotografering på tisdag. Det är alltid bra att träffas någon gång innan själva bröllopet för att gå igenom vissa saker inför deras stora dag och det kan även vara skönt för brudparet att få prova på att stå framför kameran en gång innan det är dags på riktigt. 
 
  
             
              Underbar reg.skylt =)
 
//M

Om vädret tillåter..

1 Läs mer >>
Jag har bokat in en fotografering hos en annan fotograf och gissa vem som ska stå framför kameran?..jo jag ;)
 
Jag har aldrig varit hos någon fotograf och blivit fotad själv men när det kom upp ett erbjudande på groupon slog jag till.
 
Jag har jobbat som gruppträningsinstruktör i snart åtta år och har därför valt att ta lite träningsbilder, så himla kul =)
Det har blivit några utbildningar under åren. Det första jag blev var aerobic/step upinstruktör, några år efter det ökade mitt gymintresse och jag utbildade mig till gyminstruktör. Sen när jag bytte gymkedja kände jag att det var dags att utvecklas och jag gick då s-coreutbildning och senare Les mills CX. Så ja! Träning är en stor del i mitt liv och instruerandet är något av det bästa jag vet!! Därför skulle det vara kul att ha lite bilder på det som ligger mig så varmt om hjärtat! =)
Om två veckor är det dags och självklart får ni se bilderna här när jag fått dom (om jag blir nöjd då vill säga :P )
 
                  
                    (bilden är taget från google.se)
 
 
<3 / M
 
 
 
 

Vet ni vad??!

0 Läs mer >>
Jag skulle bara vilja tacka alla er som jag har fotograferat och som låter mig lägga upp era bilder här på bloggen. Det betyder otroligt mycket för mig. Genom att fler människor får se vad jag tar för bilder leder det i sin tur till att jag får fler bokningar. Så tack alla underbara människor som låter just mig tar kort på er =) Jag blir lika glad varje gång jag får en förfrågan om att ta just era bilder. Tack!!!
 
                     
 
Är du sugen på att bli fotad? Vill du ge bort en fotografering? eller vill du ha fina bilder på dina barn? Tveka inte att höra av er på maddesfoton@hotmail.com
 
*klick*
 
//M

Tack underbara männis...

0 Läs mer >>
Det finns så otroligt mycket saker man kan göra i Photoshop, så mycket att jag inte tror att man någonsin skulle kunna lära sig allt. Men jag har varit lite nyfiken på hur man byter bakgrund på bilder så jag sökte på youtube efter några bra klipp på hur jag skulle gå till väga. Vill ni lära er photoshop så är det bara att söka på youtube, där hittar man allt.
Såhär blev min första bild.
Före:                                                           Efter:
          
 
Ser kanske lite ut som han sitter i luften, men nu kan jag grunderna och då är det bara att fortsätta öva. Vill man bli duktig på något är det bara att träna, träna och åter träna!!  =)
 I vanliga fall kan jag ha lite dåligt tålamod när det gäller vissa saker men när jag pillar med mina bilder flyger timmarna iväg, då går tiden alldeles för fort =)
 
 
//M
 
 

Lär mig nya saker i P...

1 Läs mer >>
Jag vill dela med mig av några bilder från ett bröllop jag fotade på Bohus fästning. Precis när vi ska börja fotograferingen går ett par barn förbi och så hör man dom säga: Titta en prinsessa  =) 
 
 
 
 
 
                                

 
 


 

 

 

   

 

 
 
 
 
  


 
             
 
Tack fina Angela och Andreas för att jag fick äran att föreviga ert vackra bröllop!!
 
 
 

Bröllop 8/9 2012

0 Läs mer >>
Jag har blivit sjuk så blir hemma från jobbet imorgon. Kan hända att jag fördriver lite tid vid datorn och passar på att redigerar några bilder. Här är en av mina favoritbilder från bröllopet i helgen =)
 
 
 
 

Sjukling

0 Läs mer >>
Idag har jag varit på Bohus fästning och fotat ett mycket varckert bröllop. Då jag gick därifrån kände jag att om jag själv ska gifta mig någon gång vill jag också gifta mig på en fästning med karoliner som skjuter kanoner, mycket häftigt och stämningsfullt!
 Nu har jag lite att redigera, det enda ni kan få se är två bilder som inte avslöjar särskillt mycket =)
 
 
 
 

Bröllop 8 september

1 Läs mer >>
Idag ville jag ut och öva lite mer med min nya kamera och fick tag på Malin och Signe som ville ställa upp och modella för mig. Och med två så fina modeller blir mitt jobb väldigt enkelt =)
 
 
 
 
 
 
 
     
 

 
                        

 
Tack fina Malin och Signe för att jag fick fota er =)
 
 

Fina modeller = enkel...

0 Läs mer >>
På lördag är det dags igen =)  Jag har haft tur med vädret varje gång jag har fotat bröllop och hoppas självklart på det även denna gången!!
 
 
 

Bröllop på lördag!