0 Läs mer >>
Körsbärsträdet med sina fantastiska rosa blommor blommar under ca två veckor och då gäller det att ta tillfälle i akt innan det är försent. Och det gjorde jag idag.
 
 
 
 
 
 

Skynda körsbärsträdet...

0 Läs mer >>
Alla fotografer har sitt egna sätt att fotografera. Några fotar i studio andra utomhus. Vissa levererar utskrifter andra digitala bilder. Alla gör helt enkelt olika. Jag gillar tydlighet och vill att mina kunder ska veta vad dom får vid bokning av mig som fotograf. För er som gillar min bildstil och funderar på att anlita mig som fotograf kommer nu en beskrivning på hur det går till om ni bokar mig som fotograf vid en porträttfotografering. (detta gäller ej vid bröllop)
 
1. Ni har sett mina tidigare bilder och gillar mitt sätt att fotografera och vill att just jag ska fota er. Den första frågan brukar vara: Vad kostar det och vad ingår.
 
Här hittar ni min aktuella prislista för 2014
 
Ni bokar mig genom att skicka ett mejl till maddesfoton@hotmail.com
 
2. Hur går fotograferingen till?
 
Jag älskar att fotografera ute och har valt att inrikta mig på fotograferingar utomhus eller hemma hos kunden. För att kunna fota hemma hos kunden önskar jag ett ljust hem :) När jag fotar barn tar jag med mig bakgrunder om så önskas. Bakgrunderna kan även användas vid enskilda porträtt.
 
 
Bilden är tagen i Malins uterum.
 
Bilden är tagen hemma hos kunden vid ett stort fönster.
 
 
 
Bilden är tagen vid Hannas stall.
 
  
Jag har en vit och en bakgrund föreställande plankor.
 
Ni väljer helt enkelt er favoritplats och så har vi fotograferingen där :) 
 
 
3. Efter fotograferingen.
 
När fotograferingen är över skickar jag en länk till ett webbalbum med bilderna från fotograferingen så att ni i lugn o ro kan välja ut de bilder ni vill ha. Webbalbumet ligger kvar i två veckor. Så inom två veckor vill jag att ni väljer ut de bilder ni vill ha.
 
4. Redigering.
När ni har valt ut era favoritbilder redigerar jag dom. 
Exempel på redigering:
 
På den redigerade bilden till höger har jag tagit bort biten av golvet som syns på orginalbilden + att jag har ljusat upp bilden.
 
Jag levererar alla bilder i färg och svartvit.
 
 
 
5. Leverans och betalning.
 
När redigeringen är gjord får ni era bilder på en cd-skiva. Ni får dom i färg och svartvit. Högupplösta för framkallning och lågupplösta för publicering på webben. Bilderna kommer inom en vecka efter att ni har gjort ert urval.
Tillsammans med bilderna kommer även fakturan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så går det till

2 Läs mer >>
Jag är så vansinnigt nöjd med gårdagens bilder så måste slänga upp ett gäng här =) Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag!
 
 
 
 
 
 
 
© Fotograf Madeleine Wejlerud
 
För bokning av fotografering skicka mejl till: maddesfoton@hotmail.com
 
 
 
 
 
 

Love is in the air

0 Läs mer >>
Är precis vad jag hade idag. Perfekt väder, snygga modeller och en härlig miljö. Här kommer en liten bild från idag. Fler bilder kommer inom kort.
 
 
Vill ni också boka en kärleksfotografering ;) Skicka ett mejl till maddesfoton@hotmail.com
 
Prislista för porträtt 2014
 

Fantastisk fotogarfer...