0 Läs mer >>
Här kommer ett tips på en väldigt trevlig gåva att ge bort om man blir hembjuden till någon. Blommor i all ära men detta tycker jag känns mer personligt och är lite annorlunda att få.
 
Vad är nu detta? Jo här har du grunden till ett supergott bröd och som är väldigt enkelt att göra. Så i glasburken ligger de torra ingredienserna. På lappen ni ser på bilden står det vad man ska tillsätta innan det ska in i ugnen.
 
Visst är det en trevlig gåva att få? =) Vem kan motstå nybakat bröd? ;)
 
 

Gebortpresent

0 Läs mer >>
I år har jag pysslat ihop julklappar till mina fina brudpar. 

Väldigt enkelt att göra och ett bra tips till er som ännu inte är färdiga med årets klappar.
Vad som behövs är blockljus, en färgskrivare, vatten och ett speciellt ljuspapper (finns att köpa på panduro)God jul på er!!


Julklappar

0 Läs mer >>
Jag har redan fått fyra bröllopsbokningar för 2015. Jag blir alldeles överlycklig när folk har rekommenderat mig eller då ni har hittat mig på diverse sociala medier. Ska ni gifta er 2015 är det dags att boka NU!
Första bröllopsfotograferingen har jag redan i slutet av Januari. Jag hoppas så på att det är snö då. Ett riktigt vinterbröllop, fantastiskt!
 
 

Jag är redo!!

0 Läs mer >>
Idag avslutades min populära tävling. Arne Zetterberg blev den lycklige vinnaren och får ge bort ett presentkort på en fotografering till någon i julklapp.
 
 

Tävling avslutad

0 Läs mer >>
I förrgår ringde en journalist från Hemmets veckotidning upp mig. Hon hade läst reportaget om oss i Partille tidningen och ville skriva ett reportage till deras tidning. Vi har fått väldigt mycket respons efter reportaget. Många som blev strakt berörda. Det är ett viktigt ämne som fler behöver ta del av. Om inte vi föräldrar berättar vem hur ska då folk få reda på hur det kan vara att få förtidigt födda barn.
På onsdag blir det intervju, det ska bli kul =)
 
 

Hemmets veckotidning

0 Läs mer >>
Det är inte bara barn som pryder årets julkort :) Här har vi Nova. Den tvååriga portugisiska vattenhunden med massa energi. Ca två sekunder var hon stilla och då klickade jag med kameran allt vad jag kunde ;) Glöm inte min tävling som pågår fram till 14 dec. Nominera någon ni tycker förtjänar att få en fotografering i julklapp. Läs mer i förra inlägget :)

Julkort

0 Läs mer >>
Nu har du chansen att vinna en superfin julklapp att ge bort till någon som du håller kär. Du bestämmer själv till vem. Vad jag vill av dig är en motivering där du beskriver varför denne person förtjänar ett presentkort hos mig.
Värde 1200kr.
Vad ingår: 1h fotografering, 11 högupplösta redigerade bilder på skiva.
(Istället för en fotografering kan ni välja att ge bort en tre timmars privatkurs. mer info här )
(Presentkortet kan även användas till bröllopsfotograferingar. Då drar vi av 1200kr på det befintliga priset)
 
Skicka motiveringen till maddesfoton@hotmail.com
 
 
 

Tävling!!

1 Läs mer >>
Hit till Göteborg har det inte kommit någon riktig vinter ännu. Men jag hoppas verkligen att när den kommer så kommer den med mycket snö och sol :D 
 
Här är några bilder från en kall men solig vinterdag i Januari.
 
 
 
Åh vad jag tycker om de här bilderna. Jag vill ta fler sådana i vinter :D
Vill ni boka in en fotografering gör ni det här :)
 
 

Vinterporträtt