0 Läs mer >>
Det har varit tyst härpå bloggen ett tag och förklaringen är det fina vädret. Vi har varit ute till havs nästan varje dag och bara tagit det lugnt (så lugnt man kan med ettåriga tvillingar) och njutit :) Men nu kommer ett gäng bröllopsbilder från bröllopsfotograferingen i Hindås.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack fina Josefin och Magnus för att jag fick äran att fota era bröllopsporträtt <3
 
 
 
 
 
 
 

Bröllop

1 Läs mer >>
Idag har jag haft årets första bröllopsfotografering. Det var bröllop kombinerat med dop. Jag fick äran att ta porträttbilderna. Imorgon ska jag gå igenom dom mer noggrant och skicka iväg urvalet till brudparet. Men innan dess tänkte jag bjuda på en bild.

 
 
 
 

Bröllopsfotografering

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
Den här fotograferingen började med strålande sol. Faktiskt lite för mycket sol så att det var svårt att hitta platser där bilderna skulle bli bra. Några moln kom och ljuset blev perfekt. Och fotograferingen avslutades med ösregn. Svensk sommar kanske ;)
 
Jag kan lova dig att i efterhand kommer du aldrig att ångra att du la pengar på en gravidfotografering. Däremot kan jag lova att du ångrar dig om du struntar i att ta gravidbilder.
 När jag var gravid anlitade jag en fotograf som fotade mig och min sambo och dom bilderna betyder otroligt mycket för mig idag.
 
Jag har ett populärt erbjudande för alla gravida som innebär att ni betalar 1200kr för gravidfotograferingen och så får ni en babyfotografering på köpet.
 
Skicka ett mejl till mig om ni är intresserade. maddesfoton@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 

Bildbomb från gravidf...

0 Läs mer >>
Jag bjuder på två bilder till från min senaste gravidfotografering. Fler bilder kommer en annan dag.
 Jag håller just nu på att göra en hemsida till ett väldigt bra coverband. Jag är snart helt färdig, ska bara ta några bilder på bandet sen är allt klart =) Det är så kul att få göra hemsidor. Jag kan inte göra några avancerade hemsidor men lite kan jag allt ;) Jag ska visa er så fort den är färdig!
 
 
 
 
  

En till