0 Läs mer >>
Idag har jag fotat min fina kusin som ska ha barn i augusti =) Här kommer en bild från dagen :)
 
 

Fina kusinen

0 Läs mer >>
 
 Den 30 augusti kommer jag följa det här härliga paret under hela deras bröllopsdag..tjhohoo för det ;)
 
 
 
 
 
 

Det vankas bröllop

0 Läs mer >>
Jag tycker att Ung Cancer är en helt fantastisk organisation som gör så mycket fint för sina medlemmar. Jag blir så imponerad av eldsjälar som Julia Mjörnstedt och Hanna Wekell, grundarna av Ung Cancer. Dom hade en dröm och såg till att den blev verklighet. Och som dom har lyckats!! Helt fantastiskt. 
 Idag har jag skickat iväg två presentkort till Ung Cancer med hopp om att dom ska kunna glädja någon av deras fina medlemmar. ♥
 
Jag skulle såklart se att fler följer mitt exempel och skänker ett presentkort. Det kostar dig inget mer än tid. Och vad är tid när man kan glädja en människa som har det svårt. 
 
 
 
 

Ung Cancer

0 Läs mer >>
Igår när jag kom hem efter mötet med brudparet sov tvillingarna och då gällde det att ta vara på tiden. Jag hann redigera alla bilder och göra färdigt två fotograferingar. Heja mig ;) Två leveranser

0 Läs mer >>
Nu har paret fått sina bilder så nu kan ni få se några av dom =) Den 23 augusti blir det bröllop :)
 
 
 
 
 
 
 

Jag håller vad jag lo...

0 Läs mer >>
Det är alltid lika roligt att skicka iväg färdiga bilder till kunden :) 

Bildleverans

0 Läs mer >>
I de flesta av mina bröllopspaket ingår en konsultation och en preshoot. Då går vi igenom bröllopsdagen, hur vi ska lägga upp fotograferingen etc. Och så har vi en preshoot vilket är en så kallad minifotografering.
Vi träffas där vi ska ta bröllopsbilderna. Vi kollar in miljön så vi vet var vi ska fota på bröllopsdagen och så tar vi några bilder så att brudparet ska få känna på hur det är att stå framför kameran. Det är tillräckligt med spänning på bröllopsdagen och då kan det vara skönt att ha haft en provfotografering innan plus att brudparet får några fina bilder på sig själva. Några sista bilder innan dom är man och hustru. :)
 
I lördags hade jag ett sådant möte och här kommer en första bild från preshooten :) Fler kommer så fort brudparet har fått sina bilder!
 
 

Preshoot