0 Läs mer >>
På Instagram uppdaterar jag dagligen med nya och gamla favoriter. Följ mig gärna där på: @fotograf_madeleinewejlerudInstagram

0 Läs mer >>
Du har precis blivit förälder men istället för att amma sitter du med en spruta och matar via sonden som går genom näsan ner till magsäcken. Under tiden står en läkare och röntgar hjärnan. Han tittar efter hjärnblödningar. Det var vår verklighet och nu berättar jag vår historia. Jag vill genom att dela med mig av vår historia om våra förtidigt födda killar öka medvetenheten om prematura barn och deras föräldrar.
Ni får gärna sprida reportaget! Tack!!
 
 


 

Viktigt

0 Läs mer >>
Jag har gjort om mina bröllopspaket.
 
Här har ni prislistan som gäller för år 2015.
 
Ska ni gifta er under lågsäsong Januari-april och väljer paket II (porträtt & vigsel) får ni förberedelserna på köpet =) Hur bra är inte det?!? :D
 
Klicka på bilden för att komma till prislistan!
 
 

Ny prislista för bröl...

0 Läs mer >>

Idag vill jag göra ett inlägg om något helt annat än foto. Idag är ingen vanlig dag för idag är det världsprematurdagen och den är värd att uppmärksamma. Idag går mina tankar till alla små prematurbebisar och deras föräldrar som ligger på neonatalavdelningar runt om i Sverige och i Världen och kämpar för sina liv. Dom går igenom en resa inga nyblivna föräldrar ska behöva uppleva.

 Förra året kom våra tvillingar i vecka 29 och vi gjorde fem månader på sjukhus med ett flertal operationer och infektioner. Jag är så oerhört tacksam över att vi har en neonatalvård i världsklass, utan den hade vi inte haft våra fantastiska killar med oss idag. <3

 I fredags var lokaltidningen här och gjorde ett reportage om vår resa. Kolla i Partille tidningen på torsdag :)

 
Jag tycker filmen är helt fantastisk =)
 

Världsprematurdagen

1 Läs mer >>
Den här lilla tjejens föräldrar nappade på mitt erbjudande om gratis fotografering då man endast betalar för de bilder man vill ha.
 Korten ska bli julklappar och julkort =) Helt enkelt bästa julklappen att ge/få :)
 
 
 
 
Hunden fick såklart vara med på bild han med =)
 
 

Julklappar

0 Läs mer >>
Idag är jag gräsänka. Mikael är ute med Mixed people och spelar på ett företagsevent.
Söker ni det perfekt coverbandet till ert bröllop, firmafest, partyt..you name it. så är det Mixed people ni ska välja. Jag är inte alls partisk ;) nä men skämt och sido så är det ett gäng otroligt musikaliska musiker med mycket erfarenhet. Man kan boka dom i olika konstellationer. Antingen som duo eller trio.
 Jag har i alla fall fått äran att göra deras hemsida =) Det ända som saknas är några proffsiga bilder. Så fort alla får tid samtidigt ska nya bilder tas och läggas upp på hemsidan men under tiden kan ni ju alltid lyssna på dom =)
 
Klicka på bilden för att komma till hemsidan!
 
 
 

Mixed people

1 Läs mer >>
När våra killar döptes hade vi anlitat en fotograf som fotograferade oss under dagen. Något som jag är väldigt glad över att gjorde. Det var en fin dag som betydde mycket för oss och att i efterhand kunna ta fram bilderna och få återuppleva dagen är oslagbart. Det var helt enkelt värt investerade pengar.
 
För några veckor sedan fick jag den äran att föreviga en kollegas sons dop.
 
 
 
 
 
 
 

Ska ni också ha dop eller namngivelse? Varför inte önska sig en fotografering i doppresent? En doppresent som alltid kommer finnas med ;)
 
 
 
 
 
 

Dopfotografering