0 Läs mer >>
Jag har precis avslutat porträttfotograferingen och sitter nu i bilen och väntar att vigseln ska börja. Jag är alltid i kyrkan en tid innan alla gäster så att jag får möjlighet att kolla ljuset och hälsa på prästen.

Här är jag redo att åka iväg.


Innan jag börjar söker jag alltid på internet för inspiration :)

Det vart kallt för brudparet idag men bra blev det 😃


Vi tog även några bilder inne på råda säteri. Jag älskar kontrasterna som blir när man fotar mot ett fönster 😊

Tror ni dom fryser? 😜
Vinterbröllop

0 Läs mer >>
Har ni sett ute. Helt otroligt. Det har kommit massa snö. I onsdags regnade det nästan hela dagen och jag tänkte med sorg i hjärtat på mitt vinterbröllop som jag ska fota på lördag. Men ibland är det tur att man inte kan lita på vädret för nu är det massa vacker snö ute. Hoppas det håller i sig till imorgon :)
 
Dagen innan bröllopsfotograferingar formaterar jag alla minneskort, jag laddar kamerans batteri + extra batteri. Plockar ner accessoarer jag eventuellt kan komma att behöva imorgon.
 
Här är en bild på vår vinterhund Freja =)
 
 
 

Förberedelser inför m...

0 Läs mer >>
Helt plötsligt under en stillsam fotografering attackerades vi plötsligt av en enorm köttätande t-rex :P 
Haha..
 

Fotografering i panik

0 Läs mer >>
När man bokar mig som bröllopsfotograf så ingår en minifotografering och en konsultation. (ej om man endast väljer "porträtt") Då träffas man någon månad innan bröllopet och pratar igenom hur ni vill ha era bröllopsbilder, vi går igenom tider och så har vi en minifotografering. De sista bilderna på er som ogifta :) De flesta tycker det är skönt att ha provfotats innan bröllopet.
I tisdags hade jag min första fotografering för i år och det var just en sådan här minifotografering. Vi fotade vid Råda säteri, där kommer vi sedan att ta bröllopskorten. I en minifotografering ingår ca tio bilder.
 Här bjuder jag på två bilder från gårdagens fotografering.
 
 
 
 

Minifotografering

0 Läs mer >>
När jag fotade ett dop i Kungsbacka förra året frågade prästen mig om de fick använda några av bilderna att ha på sin hemsida. Självklart fick dom det (med godkännande av föräldrarna såklart :))
 
Ska ni snart ha dop och vill ha det förevigat så kontakta mig gärna om ni har frågor angående pris etc. eller vill boka. Skicka ett mejl till maddesfoton@hotmail.com eller gå in här
 

Dopbilder

0 Läs mer >>
Jag har gjort en ny prislista för år 2015. Skillnaden mot min förra prislista är att jag har delat in den i tre paket istället för två som jag tidigare haft. Det tredje paketet passar bra för familjefotograferingar. I det paketet ingår längre fotograferingstid och fler antal bilder. Kanon för de familjer som vill ha både gruppbilder och enskilda porträtt.
 
Klicka på bilden för att komma till prislistan
 
 

Prislista porträtt 20...

0 Läs mer >>
Jag tog ju så många bilder 2014 så jag slänger upp ett till kollage =)
 
 
 
 

2014 igen

0 Läs mer >>
Detta året har bjudit på många spännande och olika fotouppdrag. Jag har fotat många som jag inte känner utan som har hittat mig via sociala medier. Mest förvånad var jag över att folk hade hittat mig via Instagram. Så otroligt roligt =)
 Jag vill tacka alla härliga kunder som jag har fotat år 2014. Tack för att ni valde mig som fotograf. Jag blir lika glad varje gång jag får en förfrågan <3
Jag ser så mycket fram emot 2015 års fotouppdrag!!
 
 
2015 bring it on!!

2014