1 Läs mer >>
Regnet fullkomligt öser ner. Då är det got att drömma sig tillbaka till en härlig sommardag.
 
Här fotade jag en namngivning i deras trädgård. Solen gassar, buffén står uppdukad på altanen, gästerna sitter på filtar i trädgården. Kan det bli mer mysigt? Inte om man frågar mig :)
 
 
 
 

Fotografering från i ...

2 Läs mer >>
Detta bröllop var något alldeles extra för mig. När portarna slogs upp och brudmarschen spelades skakade mina händer. Jag brukar inte vara nervös när jag fotar. Jag var det i början men är det inte längre, fast just den här gången var jag väldigt nervös precis innan. 
För det första var det en nära vän som gifte sig och för det andra så var det bara jag, brudens föräldrar och min syster/tärnan som visste om att det var ett bröllop, de övriga gäster trodde att det var ett helt vanligt dop. 
 Dörrarna slogs upp, gästerna ställde si gupp och apploderade när de fick syn på brudparet. Så fint <3
 
Vi hade sådan otroligt tur med vädret. Det kunde inte ha blivit bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack för att jag fick fota er <3

Bröllop i Jonsered

1 Läs mer >>
Igår den 17 november var det internationella prematurdagen och vet ni, min dag blev verkligen inte som jag hade tänkt.
Det började med att jag lyssnade på P4 när jag åkte till jobbet. De pratade om att det var 20 årsedan det var den stora snöstormen i Sverige och jag började fundera på om de ens visste om att det var välrdsprematurdagen. Det är en viktig dag och jag hoppades verkligen att de skulle nämna den. Men ingenting. Jag gick då in på deras facebooksida och skrev ett meddelande. Så här skrev jag:
 
Ni tar upp så många bra ämnen och kommer säkert prata om Världsprematurdagen idag. Men om inte tänkte jag bara påminna om att idag den 17 nov är det Världsprematurdagen. Idag tänker jag på alla förtidigt födda barn som kämpar för sina liv på neonatalavdelningarna i världen. Jag tänker på föräldrarna som går igenom sin livs värsta resa och på de små barn som nu är änglar. Jag fick själv tvillingar i v 29. Två pojkar som vägde 745g och 1210g. Efter en bergochdalbana med fem månader på sjukhus fick vi komma hem. Så självklart betyder den här dagen lite extra för mig men den är helt klar värd att uppmärksamma. Tack. Varma hälsningar Madeleine
 
Efter en timma fick jag svar. De tackade för påminnelsen och undrade om de fick intervjua mig. *Svälj* Men självklart sa jag ja. Kvinnan på redaktionen ringde mig och frågade om jag kunde komma bort till Sveriges radio för att bli intervjuad på plats av Stefan liv. Så på min lunchrast åkte jag bort till Lindholmen. Behöver jag säga att jag var galet nervös. Jag i radio och i direktsändning. Oj oj. Men det flöt på bra och jag är nu en erfarenhet rikare.
 
Lyssna gärna.
 
 
 
Jag är väldigt tacksam att de uppmärksammade internationella prematurdagen. 
Idag fick jag ett meddelande från en på redaktionen som sa att inslaget hade fått en väldig spridning och nåt över 3000 personer. Tummen upp för det.
 
 
 
 

Världsprematurdagen o...

0 Läs mer >>
Jag blir alltid lika glad och faktiskt förvånad varje gång jag får en bröllopsförfrågan. Som att jag inte förstår hur de kan hitta lilla mig i Partille haha.
Det är så sant som det är sagt, jag blir oerhört glad när jag får nya bokningar.
 
Stort tack till årets alla brudpar. Detta fotoåret har varit över förväntan och jag har aldrig fotat så mycket som i år. 
Vilken lyx jag har som får träffa så många fantastiska människor.
Tack för att jag har fått föreviga er stora dag <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack brudpar

0 Läs mer >>
Dop för en stark liten kämpe. Två pojkar födda i vecka 24. Redan där vet man att de kommer få en tuff start i livet. Efter några veckor orkade inte längre Tim men tvillingbrodern fortsatte kämpa och efter månader på sjukhus fick han och hans familj äntligen komma hem.
 
Detta var ett speciellt dop för mig att fota. Dels för att jag känner familjen men främst för allt de har fått gå igenom. Jag har ju själv varit där. 
 
Anna tecknar en dikt
 
 
 
Ett fint ljus för Tim
 
 
 
 
Kim sover got i mammas famn.
 
Tack Anna och Mikael för att jag fick fota dopet. All lycka till er i framtiden <3
 
 

Dop