0 Läs mer >>
Efter en bröllopsfotografering gör jag en första gallring, dvs jag tar bort bilder där folk blundar, bilder som blivit lite suddiga eller som nästan ser likadana ut. Därefter får brudparet se på alla bilder oredigerade och välja ut sina favoriter. Och det är då som jag lägger ner som mest tid. Redigeringen.
 
Man kan redigera av många olika orsaker. Kanske någon bild blev lite för mörk och behöver ljusas upp. Eller som i exemplet nedan. Ser ni vad jag har gjort?
 
Före
 
 
Efter
 
 
 
Ja precis, lyktstolparna. Ibland är saker helt enkelt ivägen =)
 
 

Redigering

0 Läs mer >>
Hoppas ni har en fin påsk. Påskafton har bestått av fisketur och bad i badtunna med min lilla familj. Underbart.
Sen har jag ätit alldeles för mycket godis. Klockan är 19.30 nu och jag fick nog av allt godis och tog en springtur. Härligt...faktiskt 😄
Vad har ni gjort?


En bild från fjolårets påskris.

Glad påsk

0 Läs mer >>
Oj oj oj nu var det längesedan jag skrev här. Anledningen till det är att vi har flyttat plus att under vintern är det lågsäsong för fotograferandet men nu rullar det på igen. Jag har hunnit med två bröllopsmöten i februari/mars. Två härliga brudpar som jag kommer att fota i maj.
Det ena är på Hönö och det andra på Öckerö.
 
Det lustiga är att jag har ett till bröllop i sommar på Öckerö och ett i Mollösund. Lustigt tycker jag att norra skärgården har hittat en Partillefotograf ;) Men också väldigt trevligt. Det är ju så fantastiskt vackert där ute.
 
Här kommer några bilder från mina senaste fotograferingar.
Här är vi vid Härlanda tjärn. Underbart väder =)
 
 
 
 
Denna dagen öste regnet ner så vi åkte till Plamhuset i trädgårdsföreningen. 
 
 
 
 
 
 

I´m back