0 Läs mer >>
Det blev en lång härlig dag igår. Jag har inte hunnit lägga in bilderna i datorn så bjuder på några bilder direkt från kameran. Jag är såå nöjd med gårdagens bilder 😊/M

God morgon

1 Läs mer >>
Hej!
Nu sitter jag på färjan igen på väg mot Öckerö och bröllop. Idag är det heldagsbröllop. Det ska bli så kul 😄

Jag passar på att ladda upp med sallad.På G

0 Läs mer >>
Imorse ringde klockan 4.30. Det är lite väl tidigt även för mig som är en morgonmänniska. Målet idag är Örebro. Jag jobbar där i mellanåt. Supertrevligt men att åka dit och hem är inte lika trevligt.


Jag har i varje fall en fin väg till tåget. Och en inte helt fel utsikt från hållplatsen.

Hoppas ni får en fin dag.
/M

God morgon.

0 Läs mer >>
Jag hade med mig Jessie igår som ville se hur det går till att fota bröllop. Under tiden jag fotade passade hon på att ta några kort när jag fotade. Jag blev så himla glad över bilderna. Verkligen jättekul att ha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage

0 Läs mer >>
Yes det är den och uppehåll fick vi med. Jag kan ärligt säga att jag njöt när jag satte mig i bilen och regnet började komma när vi hade fotat färdigt. Bättre tajming får man leta efter.
 
Dottern tog en mick och började showa under vigseln. Drömscenario för en fotograf :D
 
 

Bröllopssäsongen är i...

0 Läs mer >>
Jag är ute efter USB med min logga på och har blivit rekommenderad flashbay.se
Igår fick jag hem ett kit med prover. Så många smarta det finns.

Här är mina favoriter just nu.

Om två timmar sätter jag mig i bilen och kör mot Hönö och bröllopsfotografering 😄 Nu börjar bröllopssäsongen.

USB

0 Läs mer >>
Här kommer några bilder från bröllopsmötet jag hade sist =)
 
 
 
De har vass på Öckerö. Jag som älskar att fota i vass och det är så svårt att hitta här i Göteborg. Tjoho :D
 

Öckerö

1 Läs mer >>
 
Imorgon är det dags för första bröllopet för säsongen. Så roligt. Nu ikväll laddas batteri, minneskort formateras och kameraväskan packas. Imorgon ska jag ha med en fotoassistent för första gången, kul =)
 
För brudparet, för mig och för alla som springer Göteborgsvarvet önskar jag fint!!! väder imorgon. Så nu har vi bestämt det ;)
 
//M
 
 
 
 

Bröllop imorgon

0 Läs mer >>
Leverans av preshoot 😄


Allt färre datorer har cd-läsare så jag måste komma på en annan lösning för att leverera bilder. USB har jag sedan innan men på nått sätt känns det onödigt när det bara är tio bilder. Hur gör ni andra? Dropbox?

/M

Leverans

0 Läs mer >>
Med så här många bröllop gäller det att ha koll på alla papper och vem som är vem 😉 Jag ogillar skarpt när skrivaren krånglar när jag behöver den 😝

Pappret sitter fast och jag får verkligen inte ut det..hmm

Snart dags för Eurovision. Heja Frans.
Har ni möjlighet så kolla in teckenspråkstolkarna. Alla som tecknar är döva och tecknar på internationellt teckenspråk.
Idag är det förresten teckenspråkets dag!  Som jag gillar det språket. 😄

Organisera

0 Läs mer >>
Nya grejer på gång. Jag håller på och smider planer. Säger inte så mycket mer än det och bilden nedan.Fortsättning följer 😉

Projekt

1 Läs mer >>
I onsdags träffade jag fjärde brudparet för iår. Vilka härliga människor jag får möjlighet att träffa. Att vara bröllopsfotograf är ett väldigt roligt jobb, helt klart. 
 
Klockan är sex på morgonen och barnen sover. I vanliga fall är vi i full gång med alla morgonbestyr men idag ska jag ta bilen till jobbet och då kan vi åka lite senare. Jag jobbar inte som fotograf på heltid utan har ett annat jobb som jag går till varje dag. Ett jobb på en arbetsmarknadsutbildning för döva och hörselskadade. 
 Ja i alla fal så träffade jag ett till härligt brudpar i onsdag ute på Öckerö. Och nu när jag vaknade hade jag ett sånt sug efter att få börja med bilderna. Så detta finns på min skärm nu =)
 
 
 
Hos mig får man alltid alla bilder även i svartvit.
 
Ha en fin dag. Nu hör jag hur killarna har vaknat. Dags att stänga av datorn och gå och göra välling. Livets kontraster.
//M

Preshoot