0 Läs mer >>
 
 
 

Höstfotografering

0 Läs mer >>
Det är lika skönt varje gång när redigeringen är färdig :D
 
Eftersom brudparet inte har fått hem sina bilder än bjuder jag bara på fyra stycken. Som ni ser på bilderna var det mycket skratt under fotograferingen =)
 
 
 
 
 
 
 

Färdig - check

1 Läs mer >>
Nu börjar jag bli trött efter en timmas redigering. Dags att lägga sig. Mer redigering en annan kväll =)
 
 
 

Redigeringskväll

0 Läs mer >>
Den 3 december ska jag fota ett bröllop på Öckerö. Idag träffades vi för ett bröllopsmöte inklusive minifotografering. Vi kikade på den tänkta platsen för bröllopsfotograferingen och då brudparet är inbitna golfare var platsen given. En golfbana såklart =) Det kommer bli hur bra som helst.
 
Det är så viktigt att välja plats med omsorg, en plats som betyder extra mycket för er. Jag lovar att det lyser igenom på bilderna. Kanske är det en plast vid havet då man älskar havet eller i mormor och morfars trädgård, på ängen där ni lekte som små eller varför inte golfbanan. Så när ni väljer plats för fotografering, fundera över om ni har någon särskilt ställe som ligger er extra varmt om hjärtat. 
 
 

Bröllopsmöte på golfb...

0 Läs mer >>
Det här med att placera modellerna i rätt position är A och O. Om modellerna själva får välja blir det alltid i solen men det många inte tänker på är att få solen rakt i ansiktet eller från sidan ger hårda skuggor i ansiktet och kisande ögon. Halva ansiktet i sol och halva i skugga.
 
Ursäkta tjejer men ni får bli mitt exempel ;)
 
Här kan ni tydligt se skillnaden på att ha solen framifrån och bakifrån.
 
 
Har man den bakom blir det dessutom ett fint sken runt omkring håret :D
 
 
 

Placering

0 Läs mer >>
just nu
 
 
Killarna är hos mormor och morfar och sambon ute i skogen. Då passar jag på att redigera =) Har fått en riktigt höstförkylning så orkar inte göra så mycket mer. Hoppas ni kan hålla er friska!!

På skärmen