0 Läs mer >>
är gravidbilderna med de vackra körsbärsträden =)
 
 
 

På skärmen just nu

1 Läs mer >>
På självaste midsommarafton ska jag upp till Mullsjö och fota Alex och Hannas bröllop. Igår åkte hela familjen dit och tog lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preshoot

1 Läs mer >>
Äntligen blev det min tur att få fota bland körsbärsträden. Jag har precis lagt in de i datorn så bjuder på två bilder. Fler kommer när resten är klara =)
 
Älskar körsbärsträd. Synd bara att de blommar under så kort tid.
 
 
 
 
 

Körsbärsträd och grav...

0 Läs mer >>
Hej på er!
 
I juli ska jag fota ett härligt brudpar ute på Marstrand, mitt under Volvo ocean race. Vi lär nog inte vara ensamma där. Eller vad tror ni? ;)
 
I alla mina bröllopspaket ingår en minifotografering i samband med bröllopsmötet. Vad gör man då på detta möte? Ofta träffas vi på samma ställe som vi ska ha bröllopsfotograferingen på. Är det en plats utanför Göteborg träffas vi istället inne i Göteborg. Då går vi igenom vilka tider och hållpunkter ni har under bröllopsdagen. Vilka ni vill ska vara med under fotograferingen. Vad som är viktigt för er att jag får med på bild. Etc.
Sen har vi en kort fotografering. På själva bröllopsdagen kommer det vara tillräckligt med nya och pirriga saker och då kan det vara skönt att ha provat att bli fotograferade innan. Plus att ni får några fina bilder på er, kanske de sista som ogifta? Bilder som ni kan använda till bröllopsprogrammet om ni skulle vilja.
 
I fredags bestämde vi träff på Nääs. Det var en solig men väldigt blåsig dag som ni kan se på bilderna =)
 
 
 
 
 
 
 
 

Blivande brudpar

0 Läs mer >>
 
 

Vacker brudbukett