2 Läs mer >>
Igår hade jag en rolig fotografering med Madeleine Rybeck som driver Fitnesscoachen. En jättehärlig och inspirerande tjej. Vi tog några träningsbilder vid Delsjön.
 
Jag sitter nu och redigerar. Har bestämt att jag ska göra tio bilder sen öva på en CXlåt. Det är release nästa vecka så måste verkligen öva på de nya låtarna. Sen när jag kan låten blir det tio bilder till, tills att jag är klar. Kanske är önsketänkande att jag ska bli färdig både med biler och nya CXn men det gäller att sikta högt, inte sant? =)
 
Ser ni vilket fantastiskt väder vi fick!! Helt otroligt. Det har ju regnat hela veckan så jag var orolig att det skulle ställas in men turen var på vår sida =)
 
 
 
Nu måste jag fortsätta att redigera.

Träningsbilder

1 Läs mer >>

I februari var jag överraskningen på en Baby shower. Så fin present att ge bort en gravidfotografering till den blivande mamman. Vill ni också överraska er vän med en fotografering gå in på min hemsida och läs mer. www.maddesfoton.se

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Gravidfoto på Baby sh...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fler produktbilder

0 Läs mer >>
Som jag har kämpat med Photoshop denna veckan. Helt plötsligt stod det att jag inte kunde öppna några rawfiler. Väldigt frustrerande nä rman har kunder som väntar. Tur att det inte var mitt i bröllopssäsongen iaf!
Flera kvällar spenderades framför datorn med Adobes support i Indien. De sa att problemet var windows och att de måste uppdateras. Sagt och gjort..men inte fungerade det för det. Så idag satte sig min kära sambo och installerade om både windows och photoshop och nu fungerar det igen..tjoho :D
 
 
 
 

Photoshopkrångel

0 Läs mer >>
Produktfotografering är inget jag vanligtvist gör men har man tagit fram en produkt och är fotograf lämnar jag ju inte bort den delen till någon annan. Idag tog jag killarna och gick ner till affären och köpte mat som passar ihop med vår gaffel =)
 
 
 
 
 
 
 
 
Tripp
 
Trapp
 
Trull
 
 
 

 
 
 

Produktfotografering

0 Läs mer >>
Ni har väl inte missat den senaste flugan. Alla dessa boxar man kan prenumerera på. Det finns allt från bakbox, till köksboxen, hundbox, dejtingbox och så finns min favorit, Loddo.
 
Det är en box som man får hem varannan månad med nya produkter på marknaden. Något ätbart, någon trevlig pryl, hygienartiklar etc. Betala 99 kr och får ett värde av ca 300 kr :D www.loddo.se
 
Och vet ni, det bästa av allt. I februariboxen är vår avputtargaffel med. Det tycker jag är så himla kul :)
 
 
 
 

Loddo