0 Läs mer >>
Så, nu är bilderna färdiga och ska levereras. Det är alltid lika skönt när man är färdig med redigeringen. Så fort modellen fått sina bilder lägger jag upp de här =) Håll till godo.
 
Imorgon är det dags för en till dopfotografering. Sista fotograferingen, sen är det äntligen dags för mitt egna bröllop. Ifjol fotade jag elva bröllop, det är galet mycket för mig som jobbar heltid med annat. Denna säsong har jag valt att endast fota några få och istället fokusera på mitt egna bröllop. För er som ännu inte har gift er kan jag tala om att det är mycket planering och då vill jag kunna lägga full fokus på det =)
 
 

Gillar att göra färdi...

0 Läs mer >>
Jag kommer bara visa en bild från fotograferingen i måndags. Fler kommer efter hand och också en mer utförlig presentation av modellen Åsa som jag tycker är så häftig =)
 
 
Jag som älskar grönt blev alldeles till mig när jag hittade den här gröna gläntan =)

Finaste gravidbilder

0 Läs mer >>
Jag passade på att fota min kollega och hennes sambo under vackra körsbärsträd. Tänk en sån här vacker park i Göteborg, hur har jag kunnat missa den hela mitt liv?
Jag kommer garanterat återvända hit nästa år då de rosa blommorna blommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag säger bara vad lyxigt att ha vacker gravidmage när körsbärsblommorna blommar =) Tänk att pricka in det så bra ;)
 
Vill ni boka mig eller veta mer om mig som fotograf, klicka här
 
 
 

Gravidmage och körsbä...

0 Läs mer >>
I lördags hade jag en helt fantastisk möhippa. Underbara vänner, de absolut bästa, roliga aktiviteter, god mat, mycket skratt, underbart väder och snygga kläder :D
 
Det hela började med att min syster tog med mig till Varbergs kurort redan på fredagen. Hon tyckte att vi skulle ha en avkopplande och mysig kväll ihop. Redan där började jag ana misstankar om att något skulle ske i helgen eller redan på kvällen när vi kom ner. Ner kom vi och inga var där så jag tänkte att kanske imorgon lördag skulle det ske.
Vi hade i alla fall en väldigt mysig kväll och på morgonen nästkommande dag tänkte jag att det kanske skulle vara några som väntade på oss vid frukosten men även denna gången var det inte som jag trodde. Ingen överraskade oss där och vi åt i lugn och ro upp frukosten. Jag började nu tänka att jag bara hade livlig fantasi och att min möhippa skulle bli en annan helg.
Väl färdigätna gick vi ut för att ta en promenad, vi hann precis komma till parkeringen innan det bästa av alla tjejgäng hoppade fram bakom en stor buss.
Det var så overkligt. Även om jag tänkt tanken var det väldigt konstigt att de plötsligt stod framför mig =)
Det bjöds på bubbel innan vi satte oss i minibussen som skulle ta oss till första aktivitet.
 
Fångarna på gården. Det var hur kul som helst.
 
 
Roligast aktivitet var denna. Spänningen på topp. Slutade med ett dopp =)
 
Efter detta åkte vi vidare till min ena kusin i varberg där vi åt lunch och jag fick reda på några uppdrag jag skulle göra under dagen och möhippans tema. Gatsby :D Mycket tjusigt tema måste jag säga.
 
 
 
 
 
Vi hoppade in i minibussen igen och åkte mot Göteborg. Ett stopp gjordes i Kungsbacka där jag utförde mina uppdrag. Bland annat skulle jag göra knäböj tillsamamns med någon, bjuda någon på glass och ta en groupie med denne och köpa en porrtidning och kondomer med smak..haha.
 
 
 
 
När uppdragen var avklarade åkte vi till mina föräldrars hus där snittar och mordgåta väntade.
 
Mina vackra kusiner <3
 
Därefter väntade en god middag =)
 
 
Det var en lång dag och på kvällen var alla som varit med hela dagen mycket trötta :) Jag var och är så fantastisk glad över min möhippa. Min syster och Annika har gjort ett fantastiskt jobb som planerat allt detta. Jag är överväldigad. Så otroligt glad att så många ville vara med och fira mig. Massa massa kärlek till er. Den här dagen kommer ligga mig väldigt varmt om hjärtat i hela mitt liv.
 

Möhippa

0 Läs mer >>
Har glömt av att lägga upp bilderna på Fitnesscoachen Madeleine Rybeck. Jag älskar bilderna. Som sagt så hade det regnat hela veckan och så just denna dag blev det så otroligt vackert =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För att läsa mer om Madeleine Rybeck och hennes verksamhet klicka här.
 

Fitnesscoachen